Képességfejlesztés

libikoka-2ker-kezmuves 

libikoka-bab-3

libikoka-anyanyelvi

Libikoka-2ker-kreativ

Libikóka játszó-és fejlesztőházIskola-előkészítő szerda 16:00

Ovis angol – 3-4 éveseknek, 5-6 éveseknek – szerda 15:00 – A korai nyelvtanulás akkor lesz igazán hatékony, ha játékba bújtatjuk a nyelvtanulást. Vidám, mondókás- éneklős, mozgással kísért  angol nyelvtanulás óvodás korúaknak.

Anyanyelvi fejlesztés – mese, vers, bábjáték, dramatizálás –  3-5 éveseknek szerda 17:00 – a játékos anyanyelvi fejlesztés célja  a szövegértő képesség, beszédkészség, szókincs és tolerancia fejlesztése. Mindez nagyszerű játék és örömforrás, hiszen a foglalkozásokon énekelünk, játszunk és bábozunk.

Maszatoló foglalkozás 1,5-3 éveseknek – kedden 10:00, 4-6 éves korig kedden 16:00 – anyukák és gyerkőceik együtt tapasztalhatják meg a közös alkotás örömét, hiszen nagy öröm és jó játék megismerni új, általunk még nem tapasztalt anyagot, létrehozni valamit, nyomot hagyni, felfedezni. Sok örömteli perc és pillanat vár rátok.

Bábország kulcsa – ismerkedés a bábokkal 3 éves korig péntekenként 10:00 – A foglalkozás célja, hogy a gyerekek játékosan, a saját ritmusukban, mondókák és mozgás segítségével megismerkedjenek a bábok sokféleségével és a bábok életre keltésének varázslatával.

Bábországban – bábozás, bábkészítés 3 éves kortól péntekenként 10:00
A foglalkozás célja, hogy a gyerekek megismerkedjenek a különböző bábfajtákkal, a bábok mozgatásával és a bábkészítéssel is egy- egy mese kapcsán. Minden hónapnak van egy meséje és ehhez kapcsolódóan próbáljuk ki a különböző bábtechnikákat és játszunk el jeleneteket a meséből.

Cím: 1021 Budapest, Tárogató út 30., Web: http://libikokajatszohaz.hu/

mocorgohazbanner Mocorgóház Képességfejlesztő Központ, Törökvész út 141/b:  komplex fejlesztő- és gyógypedagógiai ellátást nyújtunk a hozzá forduló családoknak. Magasan képzett szakembereink, team munkában együttműködve tudnak segítséget nyújtani mind az eltérően fejlődő, mind pedig az egészséges gyermekek számára. Foglalkozásainkat 0-18 éves korú gyermekeknek és fiataloknak tartjuk a következő területeken:- egyéni és csoportos mozgásterápiák;- egyéni és csoportos;-képességfejlesztés;- logopédiai terápiák;- pszichoterápia,-babatorna, óvis torna, mesecsoport,; szülőklub, szülőcsoport. www.mocorgohaz.hu Klubkártya kedvezmény: 10% az első vizsgálat/szűrés árából